پرسش 204، پاییز 1395:

سلام جناب دکتر صدیقی. وقتتون بخیر

چندتا نکته در مورد قانون جذب .در کتابتون هم بهش لینک دادین. جناب دکتر، چندسال قبل کتابی به اسم علم و نابخردی ،انتشارات انجمن فیزیک ایران رو از کتابخونه شهرمون گرفتم.این کتاب چاپ سال ۷۵ و ۷۳ هست و دیگه تجدید چاپ نشده .اما لازمه مجددا تجدید چاپ شهخ.بخشی از کتاب به مباحث مرتبط با قانون جذب و ...پرداخته بود و اونو نقد و نفی کرده بود. توصیه میکنم این کتاب رو نگاهی بندازین.

در چندساله اخیر این موضوع خیلی روی بورسه .افرادی که قانون جذب رو ترویج میکنن،هی دم از فیزیک کوانتوم و ...میزنن تا مخاطب رو مرعوب کنن و حرفشونو به کرسی بنشونن .وقتی هم مخاطب دلیل و ..میاره،با یه حرف جدید که مغلطه جدیدیه،میگن مخاطب اشتباه کرده.

از طرفی این قانون جذب،مراحل مشاهده علمی شامل نظریه،فرضیه ،مدل سازی و ...رو طی نکرده.در کتاب علم و نابخردی از حیث مشاهده علمی قانون جذب کذایی رد میشه.

پاسخ:

سلام و وقت بخیر.

از اینکه وقت گذاشتید ممنوم.

در پاسخ شما، من تجربه خودم را می گویم.

حدود سال 1380 (روی سال مطمئن نیستم) بود که دوست عزیزم آقای مهندس حسین اسدالله نژاد مجموعه نوارهای آقای دکتر آزمندیان، در مورد تکنولوژی فکر را به من هدیه دادند. من این نوارها را به دقت گوش کردم. خیلی از قسمت ها را بارها گوش کردم. و مهمتر اینکه قریب به اتفاق مطالب را شخصا تجربه و عمل کردم و عمل می کنم. نتایج برای من بسیار ملموس، مثبت و کاملا مؤید مطالب بوده است.

قدرت فکر واقعا عجیب است. اگر با نگاه حرف های 73 روش مؤثر برای پایاندهی (اعتبارسنجی و کنترل کیفیت) به آن نگاه کنیم، حداقل نقش آن تعریف پایان و مبنای حرکت و مبنای کنترل و مدیریت است. قانون جذب را به دلیل تجربه های خودم قبول دارم.

صدیقی 2 / 7 / 95